Veelgestelde vragen

1. Vanaf wanneer kan ik met mijn pup aan de lessen deelnemen?

Voordat je aan de lessen kan deelnemen moet je pup de laatste van drie vaccinaties hebben gehad. Deze derde vaccinatie vindt plaats wanneer je pup een leeftijd van ongeveer 11 tot 12 weken heeft. Je pup dient ook gevaccineerd te zijn tegen kennelhoest. We werken met instapmomenten. Deze vinden iedere eerste week van de maand plaats. Best is om een mail te sturen of via Facebook Messenger jezelf aan te melden. Zo komt u op de wachtlijst te staan. Afhankelijk van een aantal indicatoren wordt een instapdatum meegedeeld. . Op dit instapmoment kom je best een kwartiertje voor de les begint, zodat je hond tijd heeft om te wennen aan de omgeving ,je met je hond naar de plasweide kan gaan. Alsook denodige documenten kan invullen. Neem zeker het paspoort van je hond mee met de chipnummer en de vaccinaties.

2. Wat breng ik mee naar de les?

Wanneer je voor het eerst naar de hondenschool komt en je wenst in te schrijven dan moet je het paspoort van je hond meebrengen. Telkens je met je hond komt trainen breng je bovendien best een speelgoedje mee en een zakje met de favoriete snoepjes van je hond. Op onze hondenschool zijn stropkettingen verboden. Ook gentle leaders zijn in principe niet toegestaan. Doe je hond dus een gewone halsband aan, wanneer je komt trainen.

3. Mag ik met een oudere pup of volwassen hond nog starten op de hondenschool?

Uiteraard kan je ook met een oudere pup of een volwassen hond nog lessen beginnen volgen op onze hondenschool. In welke klas je lessen zal beginnen volgen hangt ervan af of je reeds op een andere hondenschool lessen hebt gevolgd. Dit zal individueel worden nagekeken.

4. Kunnen 2 personen met dezelfde hond trainen?

Het is toegestaan dat 2 personen afwisselend deelnemen aan de lessen met dezelfde hond. Het is niet toegestaan dat 2 personen gelijktijdig op het plein staan met dezelfde hond.

5. Wat is de minimumleeftijd om als geleider aan de lessen deel te nemen?

Iedereen vanaf 12 jaar oud mag de lessen op onze hondenschool volgen.

6. Hoeveel bedraagt het lidgeld?

Het lidgeld bedraagt € 100 per jaar. Indien een tweede persoon met dezelfde hond wenst te trainen, dan betaalt deze € 50 lidgeld. In dit lidgeld is een verzekering inbegrepen. Je kan bovendien nog een tegemoetkoming krijgen via je ziekenfonds.

7.Welke activiteiten hebben jullie gepland?

Deze kan je vinden in onze kalender en actueel houden we onze leden ook op de hoogte via onze facebook pagina:www.facebook.com/hsmuizenheide
Ook sturen wij een nieuwsbrief uit als we iets belangrijk te melden hebben. Voor deze kan je jezelf inschrijven door onderstaand formulier in te vullen.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

* indicates required